Punkaharju

Vastaanotto on kahvila-ravintola Harjun Portin yhteydessä, osoitteessa Tuunaansaarentie 2, 58450 Punkaharju. Tarkista voimassaolevat aukioloajat ehdottomasti ennen saapumista Harjun Portin kotisivuilta. Mikäli saavut aukioloaikojen ulkopuolella tai myöhempänä päivänä mistä varaus alkaa, ole yhteydessä Harjun Porttiin puh. 044 755 0382 

Tuunaantupa 5D

Ovessa kyltti: Osasto 520

Tuunaantupa sijaitsee Tuunaansaaren lomakylässä, luonnonkauniin Punkaharjun maisemissa, 26 km Savonlinnasta Imatran suuntaan.

Kansallismaisemat pitävät sisällään monenlaista toimintaa kesällä ja talvella. Ympäröivä vesistö sekä kauniit harjut tarjoavat hyvät ulkonaliikkumismahdollisuudet lenkkipoluista latuihin. Käytössä ovat myös Punkaharju Resortin palvelut mm. Kesämaa, ravintola Paviljonki sekä välinevuokraamo.

Lomaviikko alkaa aina edellisen viikon perjantaina kello 15.00

Lomaosake

Rivitalohuoneisto 35 m², jossa olohuone-tupakeittiö, makuualkovi, takka, sauna, wc, pesuhuone ja ulkoterassi. Vuodepaikkoja neljälle sekä olohuoneessa levitettävä vuodesohva. Lomaosake on jäsenten käytössä ympäri vuoden.

Lomaosakkeesta löytyy normaali varustus, tv, videot ja radiokasettisoitin sekä ruoanlaittovälineet ja astiat. Lämpöpistokepaikkaa osakkeessa ei ole. 


Muista ottaa omat liinavaatteet mukaan.