Lomaosakkeet

Loppuvuoden loma-osakeviikot jaetaan poikkeuksellisesti kotisivujen kautta lähetettyjen hakemusten saapumisjärjestyksen perusteella. Taloudenhoitaja ilmoittaa sinulle viikon kuluessa mikäli sait hakemasi loma-osakeviikon. Päivitämme loma-osakepäätöksiä mahdollisimman usein, mutta valitettavasti tilanne sivuilla ei välttämättä ole aina ajantasainen.

Tämän vuoden lomaosakkeiden hakuja ei tilastoida jäsenen tietoihin. Et siis menetä esim. ensihakijan etusijaa tämän vuoden hakijana.

Osasto pidättää oikeuden perua loma-osakevaraukset pandemiatilanteen muuttuessa. Levin osake on edelleen poissa käytöstä.

Hinnat

1.1.2020 alkaen

  • Punkaharju 180 € / viikko
  • Levi 180 € / viikko
  • Meri-Teijo 180 € / viikko
  • Ellivuori 180 € / viikko

Vuorokausivuokra jokaiseen lomaosakkeeseen on 25 €. Vuorokausia voi hakea aikaisintaan 2 viikkoa ennen lomaviikon alkua.

Ammattiosastomme loma-osakkeet sijaitsevat hyvin erilaisissa kauniin luonnon ympäristöissä, jolloin niissä on mahdollisuus päästä nauttimaan lomista hyvin eri tavoin. Olemme laatineet myös muutamia sääntöjä, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä kukin vuorollaan nauttimaan rentouttavista lomista ja että järjestys säilyisi. Tutustu lomaosakkeita koskeviin sääntöihin täällä. Hakuajoista sekä hakumenettelyistä kerrotaan myös työpaikoilla ammattiosastoille varatuissa ilmoitustauluissa.