Edut ja tapahtumat

Poikkeusjärjestelyjä Koronaviruksen vuoksi

päivitetty 21.10.2020

Finnkino: Finnkino lopettaa elokuvanäytökset väliaikaisesti Tampereella. Kaikkien 30.11-31.12.2020 välillä umpeutuvien sarjalippujen voimassaoloaikaa jatketaan 31.1.2021 asti. Muutos toteutetaan automaattisesti eikä vaadi Finnkinon asiakkailta toimenpiteitä. Lue lisää täältä.

Scandic Eden Nokia: Turvallisen vierailun varmistamiseksi olemme lisänneet siivous- ja hygieniatoimia sekä rajoitamme kylpylän henkilömäärää viranomaissuositusten mukaisesti. Pidäthän riittävän etäisyyden muihin asiakkaisiin allas- ja pesutiloissa. Täältä voit lukea lisää miten varmistamme turvallisen vierailun.  

Elokuvalippuja Finnkinon teattereihin.

Liput käyvät kaikkiin näytöksiin Finnkinon teattereissa. Premium saleissa peritään lisämaksu. Lipun hinta on 8 €/kappale (normaalisti 13-16€).

Nokian Eedeniin on taas kylpylälippuja myynnissä.

Liput oikeuttavat käyntiin minä tahansa päivänä. Lipun hinta on 8 €/kappale (normaalisti 19€).

Lippuja voi varata seuraavilta henkilöiltä:

Mika Salonen, Molok 
Pete Markkinen, Rakla 
Sari Uusivirta, Pilkington

Maksu varauksen yhteydessä. Pilkingtonilla maksu onnistuu myös tilisiirrolla.

Lehtietu

Jäsenenä saat tukea painetun palkansaajalehden vuositilaukseen.  Tuki on 30€/vuosi ja koskee seuraavia lehtiä: Demokraatti,  KU (Kansan Uutiset), Kansan Tahto sekä Tiedonantaja. 

Tehdessäsi Demokraatin ja KU:n tilausta, ilmoita samalla ammattiosastosi numero (520) ja saat alennuksen automaattisesti. Muiden lehtien etu maksetaan taloudenhoitajalle toimitettua kuittia vastaan.

Huomioithan, että myös Teollisuusliitto tarjoaa 30€ lehtiedun, lue lisää täältä.

Opintostipendi

Järjestö- tai ay-kursseja suorittavat jäsenet voivat hakea  osastolta opintostipendiä. Stipendin myöntamisen perusteena on yön yli kestävä työväenkoulutus. Tukea voidaan myöntää 20€/päivä ja se maksetaan kurssitodistusta tms. vastaan. Stipendiä ei myönnetä harrastekursseista.