Edut ja tapahtumat

Nokian Eedeniin on taas kylpylälippuja myynnissä. Liput ovat voimassa 8/2024 saakka ja oikeuttavat käyntiin minä tahansa päivänä. Lipun hinta on 8 €/kappale (normaalisti 19€).

Finnkinon elokuvalippuja 8 €/kappale. Liput ovat voimassa 8/2024 saakka ja käyvät kaikkiin elokuvanäytöksiin Finnkinon teattereissa. Premium-saleissa lisämaksu.

Lippuja voi varata seuraavilta henkilöiltä:

Mika Salonen, Molok
Pete Markkinen, Rakla 
Sari Uusivirta, Pilkington

Maksu varauksen yhteydessä. Pilkingtonilla maksu vain tilisiirrolla.

Lehtietu

Jäsenenä saat tukea painetun palkansaajalehden vuositilaukseen.  Tuki on 25€/vuosi ja koskee seuraavia lehtiä: Demokraatti,  KU (Kansan Uutiset), Kansan Tahto sekä Tiedonantaja. 

Tehdessäsi Demokraatin ja KU:n tilausta, ilmoita samalla ammattiosastosi numero (520) ja saat alennuksen automaattisesti. Muiden lehtien etu maksetaan taloudenhoitajalle toimitettua kuittia vastaan.

Huomioithan, että myös Teollisuusliitto tarjoaa 30€ lehtiedun, lue lisää täältä.

Majoituskulukorvaus

Järjestö- tai ay-kursseja suorittavat jäsenet voivat hakea  osastolta majoituskulukorvausta opintoihin. Stipendin myöntamisen perusteena on yön yli kestävä työväenkoulutus. Tukea voidaan myöntää 25€/päivä ja se maksetaan kurssitodistusta tms. vastaan. Stipendiä ei myönnetä harrastekursseista. Korvauksen saamiseksi lähetä vapaamuotoinen hakemus taloudenhoitajalle Meerit Heimlander meerit.heimlander@gmail.com