Edut ja tapahtumat

Elokuvalippuja Finnkinon teattereihin. Lippujen voimassaoloaika 30.10.2021 saakka (lipuissa virheellisesti viimeinen voimassaolopäivä 31.3.2021). Lippu kelpaa sellaisenaan sekä kassalla että verkkosivuilla maksettaessa.

Liput käyvät kaikkiin näytöksiin Finnkinon teattereissa. Premium saleissa peritään lisämaksu. Lipun hinta on 5 €/kappale (normaalisti 13-16€).

Nokian Eedeniin on taas kylpylälippuja myynnissä. Liput ovat voimassa 4/2022 saakka ja oikeuttavat käyntiin minä tahansa päivänä. Lipun hinta on 8 €/kappale (normaalisti 19€).

Lippuja voi varata seuraavilta henkilöiltä:

Jesse Järveläinen, Molok 
Pete Markkinen, Rakla 
Sari Uusivirta, Pilkington

Maksu varauksen yhteydessä. Pilkingtonilla maksu onnistuu myös tilisiirrolla.

Lehtietu

Jäsenenä saat tukea painetun palkansaajalehden vuositilaukseen.  Tuki on 25€/vuosi ja koskee seuraavia lehtiä: Demokraatti,  KU (Kansan Uutiset), Kansan Tahto sekä Tiedonantaja. 

Tehdessäsi Demokraatin ja KU:n tilausta, ilmoita samalla ammattiosastosi numero (520) ja saat alennuksen automaattisesti. Muiden lehtien etu maksetaan taloudenhoitajalle toimitettua kuittia vastaan.

Huomioithan, että myös Teollisuusliitto tarjoaa 30€ lehtiedun, lue lisää täältä.

Majoituskulukorvaus

Järjestö- tai ay-kursseja suorittavat jäsenet voivat hakea  osastolta majoituskulukorvausta opintoihin. Stipendin myöntamisen perusteena on yön yli kestävä työväenkoulutus. Tukea voidaan myöntää 20€/päivä ja se maksetaan kurssitodistusta tms. vastaan. Stipendiä ei myönnetä harrastekursseista. Korvauksen saamiseksi lähetä vapaamuotoinen hakemus taloudenhoitajalle