Liity jäseneksi

Etkö ole vielä jäsen? Liity nyt. Jäsenenä saat neuvontaa työsuhdeasioissa, työttömyyden kohdatessa ansiosidonnaista päivärahaa, luottamusmiehen palvelut käyttöösi sekä monia muita etuja. Muista myös ammattiosaston omat edut jäsenille!

Jäsenmaksu vuona 2019 on 1,45% ennakonpidätyksen alaisesta tulosta.

Jäsentiedot

Omia jäsentietojasi voit tarkastella ja päivittää Teollisuusliiton eAsioinnissa. Pitämällä tietosi ajan tasalla pysyt kartalla toiminnasta ja eduista sekä saat poikkeustilanteissa liiton tärkeät tiedotteet.

Tiesithän, että sinun tulee ilmoittaa kaikki palkattomat jaksot (KELA:n sairausaika, opinto- ja vanhempainvapaat, armeija jne.) liiton jäsenrekisteriin. Helpoiten teet tämän eAsioinnin kautta (linkki yllä). Tarvittaessa pyydä apua oman työpaikkasi luottamusmieheltä.