Tukea Teollisuusliiton kesäpäivään Särkänniemessä

14.5.2024

Me olemme liitto – Kesäpäivä Särkänniemessä 15.6.

Tule viettämään iloista perhepäivää Särkänniemen huvipuistoon lauantaina 15.6. Tervetulleita ovat kaikki Sisä Suomen alueen jäsenet perheineen. Kello 11—12 huvipuisto on varattu yksityiskäyttöön Teollisuusliittolaisille ja heidän perheilleen.

Rannekkeen hinta on 25 euroa / henkilö (aikuiset ja 3 vuotta täyttäneet lapset), josta ammattiosasto palauttaa kuittia vastaan 10€/hlö. Rannekkeella pääsee päivän aikana pituusrajat huomioiden kaikkiin Särkänniemen kohteisiin ja huvilaitteisiin. 

Rannekkeiden tilauslinkkin pääset tästä. 

Rannekkeiden varaus päättyy 7.6.2024. Rannekkeet lunastetaan mielellään etukäteen aluekeskukselta Tampereelta (6.5. alkaen, maanantaisin klo 9-15, muina aikoina erikseen sopien) tai paikanpäällä 15.6. Liiton lippupisteessä klo 10 -12. Mukaan tarvitaan QR-koodilliset liput (tuloste tai valokuva) sekä lisäksi voimassa oleva Teollisuusliiton jäsenkortti yhdeltä perheenjäseneltä.

Kuitti maksetusta rannekkeesta ja tilinumero avustuksen maksamista varten tulee toimittaa taloudenhoitajalle: meerit.heimlander@gmail.com