Muutoksia Teollisuusliiton jäsenkorttikäytäntöihin

2.11.2022

Vuodesta 2023 lähtien Teollisuusliiton mobiilijäsenkortti muuttuu ensisijaiseksi jäsenkortiksi ja muovinen jäsenkortti on tilattava erikseen eAsioinnin kautta.

Uutta on myös se, että muovinen jäsenkortti ei enää 1.1.2023 alkaen toimi Turvan matkavakuutustodistuksena. Löydät matkavakuutustodistuksen Teollisuusliiton mobiilikortista. Tarvittaessa voit myös tulostaa sen Turvan verkkopalvelussa www.turva.fi (edellyttää tunnistautumista). Voit myös pyytää todistuksen soittamalla numeroon 01019 5110 tai poiketa hakemaan sen Turvan toimistolta. Osoitteessa www.turva.fi/teollisuusliitto voit tilata todistuksen, joka toimitetaan sähköpostilla kolmen arkipäivän kuluessa.

Joulukuun alussa lähetämme tekstiviestin kaikille niille jäsenille, joilla ei vielä ole mobiilikorttia ja joiden matkapuhelinnumero on jäsentiedoissa. Viestissä on latauslinkki, josta voit ladata mobiilikortin matkapuhelimeesi. Jos haluat ladata kortin jo aiemmin, katso ohje alta. Jos olet jo ladannut Teollisuusliiton mobiilijäsenkortin, ei sinun tarvitse ladata sitä uudestaan.

Tilaa jäsenkortti näin

Kirjaudu eAsiointiin. Tunnistautuminen onnistuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Klikkaa Jäsentiedot ja tarkista, että yhteystietosi ovat ajan tasalla.

Mene kohtaan Jäsenkortit ja valitse Tilaa mobiilijäsenkortti tai Tilaa muovinen jäsenkortti.

Jos valitset mobiilikortin, saat matkapuhelimeesi linkin, josta voit ladata kortin puhelimeesi. Jos valitset muovisen jäsenkortin, se toimitetaan sinulle postitse kotiin noin neljässä viikossa.

Osallistu mobiilikorttiarvontaan – voita heijastava laatureppu!

Arvomme 25 Kajon heijastavaa reppua kaikkien niiden kesken, jotka ovat ladanneet mobiilikortin ja ilmoittautuvat mukaan arvontaan 31.12.2022 mennessä. Ilmoittaudu arvontaan näin: Avaa mobiilikortti puhelimessasi ja siirry vasemman yläkulman valikkoon. Valitse Arvonta ja ilmoittaudu mukaan ohjeita noudattamalla.